LET'S TALK

FAQ

Je wilt er zeker van zijn dat alles geregeld is en jij je geen zorgen hoeft te maken om de website. 

De hosting, domeinnaam en omgeving kan allemaal onder mijn beheer. Daarnaast zorg ik dat de website beveiligd is en up-to-date blijft. Aanpassingen kunnen daardoor altijd gemaakt worden. 

Wat ik daarnaast doe ligt volledig aan jouw vraag, budget en de tijd die je in het traject wilt steken. Wil je een authentieke uitstraling en branding? Specifieke website functies? Een duidelijke strategie achter jouw website? Wat heb je nodig?

De investering en kosten verschillen per project. De elementen die ik in elk project meeneem zijn de functies op een website, custom designs, duur en omvang van het project.

Als klant kun je ervan uitgaan dat ik verbonden blijf. Elke website blijft, wanneer jij dat wilt, onder mijn beheer. Mijn doel is om samen door te groeien. Als startende ondernemer doe ik dat graag met anderen.

Meestal ligt de prijs voor een project tussen de € 2.000 en € 5.000.

Het ontwikkelen van een website gaat vaak best wat tijd in zitten. En dit komt niet door het technische gedeelte. 

Hoe we jouw verhaal zo goed mogelijk op de website krijgen is wat het proces zo kostbaar maakt. Hoe meer energie je in het traject stopt hoe sneller het gaat. Heb jij jouw boodschap en plan strak in het vizier? Dan kan het snel gaan.

Een website kan binnen een aantal weken klaar zijn. Maar vaak loont het om wat meer tijd te nemen. Denk aan een periode tussen de 1-2 maanden.

Websites bouw ik altijd in WordPress. Waarom? WordPress is de meestgebruikte omgeving die er is. Je bent ervan verzekert dat er voor elke situatie al een oplossing is bedacht. 

Daarnaast gebruik ik Elementor om het design van de websites te maken. Geen ingewikkelde code en vaste templates om de looks van jouw business te maken. Ik blijf graag flexibel en wil dat het mogelijk is om designs te creëren gebaseerd op jouw doelgroep en identiteit.

Hosting regel ik bij SiteGround. Niet de goedkoopste maar wel het betrouwbaarst. Goedkoop word vaak duurkoop in de toekomst. Daarom regel ik liever alles in één keer goed wanneer ik een nieuw project aan ga.

Voordat ik echt ga bouwen in WordPress ontwerp ik het design in het programma Figma. Hierdoor kunnen we een consistentie stijl creëren en maken we makkelijk aanpassingen aan het design.

Ik kies dus voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en authenticiteit.

Projecten