LEARN IT
CREATE IT
SHARE IT

Over mij

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn werk. In begin 2022 ben ik mijn eigen onderneming Clarivy Creations gestart. Dingen maken en bouwen doe ik al sinds dat ik klein ben. Lego, tekenen of verhalen schrijven. Ik vond het allemaal geweldig. Als webdesigner en webdeveloper vind ik dezelfde elementen terug in mijn werk.

MIJN PASSIE

Het creëren van een digitale wereld die bijdraagt aan ons geluk. Laten we onze online omgeving ook mooier, prettiger en plezieriger maken.

Ik connect graag met andere ondernemers die hun business willen blijven uitbreiden en ontwikkelen. De creaties en diensten van anderen zichtbaar maken online en meedenken in strategie is mijn bijdrage in dat proces.

Onderwerpen waar ik extra geïnteresseerd in ben zijn gezondheid en geluk. Maar ook nieuwe technologie zoals blockchain, NFT’s en E-health.

Daarnaast lees ik graag wetenschap over Psychologie, biologie, AI en onze planeet. Genoeg om mijzelf mee bezig te houden dus!

Mijn ervaring

Propodeuse marketing

Op de Hogeschool Rotterdam heb ik mijn propodeuse gehaald voor de opleiding Creative marketing and sales.

Bachelor Psychologie

Halverwege 2022 heb ik mijn Bachelor Psychologie afgerond op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Traineeship

Ik heb twee jaar lang een traineeship gevolgd bij een loopbaancoach tijdens mijn studie. Hier heb ik geleerd hoe ik alle back-end processen draaiende houd in een bedrijf. En hoe je mensen met de juiste vragen verder kan helpen in hun ontwikkeling.

Work4Talent

Samen met mijn vader werk ik aan Work4Talent. Een assesmentbureau op het gebied van mens en werk. Naast het beheren van de webshop werk ik mee aan het maken van nieuwe online leermodules.

Clarivy Creations

Sinds 2022 werk ik aan de online zichtbaarheid van mijn eerste klanten. Dit hoop ik de komende jaren te blijven doen samen met heel veel andere ondernemers die trots willen zijn op hun online zichtbaarheid!

Projecten