I LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Mijn werkwijze

Bij Clarivy Creations kun je terecht als je een nieuwe website wilt of een verourderde website wilt updaten. Bijvoorbeeld blogwebsites, webshops en websites met platform mogelijkheden. Zoals gebruikers en online courses.

Design staat nooit op zichzelf. In elk proces volgt het ontwerp vanuit een strategie. Een sterke strategie is de basis van jouw onlinze zichtbaarheid.

Online Zichtbaarheid

01

Website ontwikkeling

Websites bouwen is de basis van Clarivy Creations. Stap één is het vormen we een website strategie. We bepalen het doel van de website, wat is de doelgroep en hoe gaat de ervaring voor websitebezoekers eruit zien. Welk verhaal wil je vertellen aan websitebezoekers?

Het is mogelijk om verschillende functies te bouwen op een website. Enkele voorbeelden zijn blogs, webshops en accounts voor gebruikers en online courses.

Ben je een startende ondermer? Dan is het ontwikkelen van een nieuwe website een mooi moment om jouw boodschap en verhaal aan te scherpen!

02

Branding

Het design van jouw website laat zien wie je bent als ondernemer of bedrijf. Na het bepalen van jouw plan, creëren we een huisstijl die past bij jou en de doelgroep. Uniek en herkenbaar. Heb je al een huisstijl? Dan maken we deze op een moderne manier herkenbaar op de website! Inclusief beeldmateriaal zoals foto’s en video’s.

Jouw waarden, identiteit en de doelgroep sturen de keuzes in het creëren van jouw huisstijl.

Naast de looks zijn storytelling en copywriting de twee elementen die de klantervaring van jouw website compleet maken. Hoe brengen we jouw verhaal effectief over? Met de juiste taal maken we klanten enthousiast over jouw merk!

Digitale Strategie

01

Jouw merk

Je website staat. We gaan dieper in op jouw verhaal. Welke visie wil jij overbrengen op anderen? Wat zijn jouw USP’s en waarden? We maken je boodschap consistent in al je digitale uitingen.

Welke overkoepelende waarden hebben jij en je klanten gemeen? We creëren een duidelijke identiteit voor jouw business of project.

02

Focus en doelen

Waarom wil je online zichtbaar zijn? Gaan we focussen op de website of wil je via social media bezoekers trekken? We bepalen doelen die realistisch en ambiteus zijn.

Hoe houden we resultaten bij? Concrete en meetbare subdoelen zorgen ervoor dat we onderweg bij kunnen houden wat werkt. En wat niet werkt.

03

Analyse

In deze fase gaan we dieper in op jouw online zichtbaarheid. Hoe wil je gevonden worden? Wat doen concurrenten? We verdiepen ons in alle mogelijkheden en bepalen welke processen we willen verbeteren.

04

Uitvoering

We focussen ons vol op het toepassen van manieren om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Doormiddel van content creatie, SEO of marketing vergroten we jouw bereik en creëren we meer bezoekers op jouw website.

Are you interested?

Projecten